HUSFLID I FLOR`N

Er ikkje sida oppdatert? sjekk sida vår på

 

HOVEDSIDA     DELTAKARAR     KART    JULETRE    REF. FRÅ DAGANE     AVISUTKLYPP      ÅRETS PLAKAT

 

 

Randi

Bjarte

Helga

Stine

Bente

Merete

Grethe

Torunn

Margun

Inge

OPPSUMERING 2009

Fredag. 11. des. Veldig hyggelig oppstillig av nisser og duker. Flott at folk vil ver med. 15 ferdighogde edelgraner står klare til salgs.

Lørdag 12. des. Veldig bra med folk. Flott vær. Jammen er det nokon som henter jujetre allerede - det er bra. Leif Johnsen var her og fortalde om dyra og fuglane sine. Han hadde med hunden Bamsi og fleire duer og dverghøns. To høner får gå fritt i floren og finn smuler og vaffelbiter på golvet.

Søndag 13. des. God stemning - hengebålet er tent - mange griller pølser.

Lørdag 19. des. årets første snø - snøer i ett. - heile dagen og kvelden. Masse folk inne og ute. Det minkar på edelgranar. Et lite selskap i floren om kvelden - det er bere koselig.

Søndag 20.des. Ein ny dag med snøkave kraftig vind og 5 minusgrader. Utstillingslokalet er godt og varmt på grunn av dei to gode gass ovnane. Alverflaten Jazzband spilte kl. 15 og det vart god stemning. To aviser var og tok bilder. Mange trossa været og hentar juletre i skogen. Borna har med akebrett. Det siste edelgrantreet vart seld i ettermiddag. I skogen er det enda juletre å finne.

Så er messa rydda ut og florn står atter tom og klar til å huse trillebår, litt materialar, og diverse redskapar.  Kanskje vert her et selskap eller fleire før ny messe skal lagast til.

Ref. Bjarte

Du er besøkende nr. på denne siden

Her kan du lesa om tidlegere messer: 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008


Sidene er laga av Bjarte J. Skintveit

STEINBERGET GARDSTUN - 5917 Rossland - tlf.:56 17 93 41/mob.:450 66 764

trykk her for å sende e-post til oss