HUSFLID I FLOR`N

Er ikkje sida oppdatert? sjekk sida vår på

 

HOVEDSIDA     DELTAKARAR     KART    JULETRE    REF. FRÅ DAGANE     AVISUTKLYPP      ÅRETS PLAKAT

 

 

Randi

Bjarte

Helga

Stine

Bente

Merete

Grethe

Torunn

Margun

Inge


JULA 2003 står for døra  med blanke ark og nye utstillarar. Her er refferat frå dagane.

Lørdag 6. Fint kaldt ver. Jevnt med folk. To lokalaviser var innom og tok bilder og skreiv. Borna hadde laga suppe, smørbrød og te som dei selde. (sjå bilete) Fleire var å henta eller merka seg juletre. Då Leif Johnsen underheld med forteljing kl. 15 var det heilt fullt med folk. (sjå bilete) Her var fin og lun stemning. Det var ca 60 besøkande.

Søndag 7. Slo om til overskya og stort sett opphaldsver. Ingen julesnø. Jevnt med folk, ca 50 totalt. (sjå bilete) Borna hadde kledd seg ut som smånissar. (sjå bilete) Det var koselig. Leif Johnsen hadde med overasking. Frå den raude kofferten sin trylla han fram ei kritkvit due! (sjå bilete) Ei gråvinga bydue dukka og fram. Han fordalde om duene og deira lange flyturar.

Lørdag 13. Regn og surt. Fleire som henta juletre. ca. 50 innom messa. Julinissen kom og song. 

Søndag 14. Noravind med kuling i kasta og snøbyer. Trea som eg hadde hogge og sett utanfor florn til salgs, hadde blese overende. Det flotte Husflidsmesse skiltet hadde og blåse ned. Sjølv om det var veldig kaldt var det mange som henta seg juletre, og mange som var innom i florn, der gasovnane sørga for lun varme. Kl. 15 kom nissen med gitaren sin. Fleire smånissar var møtt fram. Her var fin stemning.

Lørdag 20. og søndag 21. Nydelig vinterver med sol. Jevnt med familier som henta seg juletre. Ca70 innom lørdag og 90 søndag. Det er altid stusselig når utstillinga vert rydda ut, men me veit at tida går fort og at det vert ny messa til neste år.

AVIS1 AVIS2 AVIS3

Besøkende nr.

 

Her kan du lesa om Husflidsmessa 2002


Sidene er laga av Bjarte J. Skintveit

STEINBERGET GARDSTUN - 5917 Rossland - tlf.:56 17 93 41/mob.:450 66 764

trykk her for å sende e-post til oss